Odlična lokacija

Odlična lega vile nudi izjemen pogled na zaliv Pirana in Portoroža. Gosti lahko hitro in preprosto dostopajo do osrednje plaže, saj je vila od nje oddaljena le 200 metrov.

Vrhunska namestitev

Zunanji prostori so spektakularni, saj se vsak apartma v vili ponaša z verando. Vsaka soba ima tudi balkon s čudovitim razgledom na morje.

Priljubljeno med gosti

Naši gostje so bivanje pri nas ocenili z najvišjo oceno. S svojo izbiro nastanitve so bili izredno zadovoljni, saj prinaša odlično kakovost za svojo ceno v primerjavi z drugimi ponudniki.

O Villi Bellevue

Ena izmed najbolj priljubljenih nastanitev v Portorožu

Ta nastanitev je ena izmed najbolj priljubljenih v mestu Portorož. Odlična lega vile nudi izjemen pogled na zaliv Pirana in Portoroža. Gosti lahko hitro in preprosto dostopajo do osrednje plaže, saj je vila od nje oddaljena le 200 metrov. Luksuzna vila nudi notranji zasebni bazen in savno. Vsaka soba nudi hitro Wi-Fi povezavo in kabelsko televizijo.

Zunanji prostori so spektakularni, saj se vsak apartma v vili ponaša z verando. Vsaka soba ima tudi balkon s čudovitim razgledom na morje. Prostorne kopalnice imajo kopalno kad ali kabino za prhanje. Gostom vile je na voljo zasebno parkirno mesto. Na voljo so tudi avtomati, ki nudijo prigrizke in različne napitke.

Villa Bellevue Portorož leži v bližini središča Portoroža, kjer so neštete odlične restavracije, sodobni bari in klubi. Z avtomobilom lahko poleg slovenskih obmorskih mest hitro obiščete tudi Hrvaško ali Trst, ki je oddaljen le 20 minut. Poleg tega so v poletni sezoni na voljo dnevna ladijska potovanja do Benetk.

Naši gostje so bivanje pri nas ocenili z najvišjo oceno. S svojo izbiro nastanitve so bili izredno zadovoljni, saj prinaša odlično kakovost za svojo ceno v primerjavi z drugimi ponudniki.

Naše osebje je ustrezno kvalificirano in tekoče govori najpogostejše evropske jezike.

Kaj pravijo naši gostje?

Novice

1 Jan

Srečno 2018!

Vam in vsem vašim bližnjim želimo srečno 2018!
Poglej vse novice

Galerija