Pogoji za koriščenje bonov za turizem

 1. Turistični bon v vrednosti 200 € prejme vsaka polnoletna oseba, ki je imela na dan 13.3.2020 v Sloveniji stalno prebivališče. Bon prejme tudi vsak otrok, ki še ni polnoleten, in sicer v višini 50 €.
 2. Bon bo vsakemu upravičencu predan v obliki dobroimetja in bo viden tudi preko aplikacije eDavki.
 3. Bone se bo lahko koristilo pri ponudnikih, ki bodo bone sprejemali, in sicer od 19.6. do 31.12.2020.
 4. Bone se lahko koristi v več delih. Tudi to se bo spremljalo preko aplikacije eDavki
 5. Bone se lahko koristi za nočitve ali nočitve z zajtrkom. Pri nas nočitve z zajtrkom ne ponujamo.
 6. Turistična taksa je obvezno doplačilo.
 7. Bonov za turizem v Villa Bellevue Portorož NE SPREJEMAMO za rezervacije, opravljene preko on-line portalov (Booking.com, Expedia, ipd.) in turističnih agencij.
 8. POSTOPEK KORIŠČENJA BONA PRI NAS:
  • rezervirate termin (preko rezervacijskega obrazca na naši spletni strani) in v obrazcu označite »DA«, če želite koristiti bon,
  • za potrditev rezervacije vam s kartice zaračunamo depozit v višini 50 % skupne rezervacije, katerega vrnemo na kartico ob vašem prihodu in plačilu z boni,
  • OPOZORILO: gostu ob njegovem neprihodu zaračunamo celoten znesek rezervacije,
  • ob prihodu je potrebno predložiti osebne dokumente vseh, ki bodo pri nas bivali in unovčili bone,
  • s seboj prinesite izpolnjeno in podpisano izjavo (ki se nahaja v prilogi in na spletni strani Fursa), s katero boste potrdili koriščenje bona pri nas in določili tudi vrednost, ki jo želite pri nas koristiti, ter osebne dokumente. Takoj po rezervaciji je potrebno izpolnjene izjave posredovati na elektronski naslov bellevue.portoroz@gmail.com (dovolj je slika izjav),
  • v primeru, da bo bon od otroka koristil nekdo, ki ni skrbnik otroka, bo le-ta moral predložiti izjavo, da se skrbnik otroka strinja s koriščenjem bona (ki se nahaja v prilogi in na spletni strani Fursa, prinesete jo s seboj). Takoj po rezervaciji je potrebno posredovati na elektronski naslov bellevue.portoroz@gmail.com kopijo podpisane izjave (dovolj je slika izjave).
  • v primeru, da boste koristili bon od vašega družinskega člana, boste morali predložiti izjavo za prenos bona med družinskimi člani (ki se nahaja v prilogi in na spletni strani Fursa, prinesete jo s seboj). Takoj po rezervaciji je potrebno posredovati na elektronski naslov bellevue.portoroz@gmail.com kopijo podpisane izjave (dovolj je slika izjave).
 9. Pridržujemo si pravico preklica rezervacije z boni v primeru prevelike zasedenosti in pravico zavrnitve bona na dan prihoda, v kolikor nas o tem niste predhodno obvestili in/ali pravočasno poslali vseh zahtevanih dokumentov.

HVALA ZA RAZUMEVANJE IN… SE VIDIMO NA VAŠIH NEPOZABNIH POČITNICAH V
VILLA BELLEVUE PORTOROŽ!